Honda motorer

"Engineering for Life" är innovation och enastående kvalitet
För att utforma sortimentet av utombordsmotorer har Honda tittat på livet ur alla synvinklar. Mer än 55 års innovation, testning och förfining gör att tillverkarens marina teknik håller högsta standard. Modellprogrammet är bland världens största. Honda har alltid brunnit för ny teknologi och strävat efter perfektion. Inom områden såsom utombordare, motorer, bilar, motorcyklar, snöslungor, industri- och trädgårdsprodukter. Genom att ständigt lära av allt man gör i utvecklingsarbetet – och använda erfarenheterna på genialiska sätt – skapas ny teknik och nya sätt att lösa problem. Gränserna för vad som är möjligt flyttas fram. Därför kan Honda ge dig mer. Bättre prestanda. Bättre bränsleeffektivitet. Bättre kontroll. Tillförlitlighet. Det handlar något större än intelligent ingenjörskonst. Honda kallar det ”Engineering for Life”.

Löftet till framtida generationer
Att värna om miljön är lika viktigt som att få njuta av den. Honda ger dig möjlighet till båda delarna – utan att kompromissa med prestandan. De nyheter som tillverkaren utvecklade inom fyrtaktsteknologin redan på 1960-talet anses fortfarande vara de effektivaste för att reducera motorns skadliga utsläpp. Spetskompetens och ständig förnyelse gör att företaget alltid ligger i framkant. Alla Honda utombordare som produceras uppfyller dagens strängaste avgaskrav. 

"4Front Corrosion Protection" ökar livslängden
Honda maximerar motorlivslängden genom att använda den senaste tekniken i alla avseenden. Silvermetallic-lacken på utombordarna är mycket attraktiv och praktisk. Varje motor genomgår en grundlig ytbehandling i fyra steg, som skyddar mot de krävande förhållandena till havs – UV-strålning, saltvatten, fartvind, etc. Motorns aluminiumlegering eloxeras först med två tätskikt, grundas sedan med epoxyprimer, lackas därefter med silvermetallic akryllack och slutligen med en skyddande klar akryllack.

"Öppet vatten är en av de tuffaste miljöerna på vår planet. Därför testar vi på Honda våra teknologier och innovationer om och om igen. Ta en titt på de senaste nyheterna – och se hur du kan få ut det mesta av din utombordsmotor."

Honda Marine nyckelfunktioner, riggkomponenter och tillbehör, läs mer: Klicka här >

Läs mer om hela modellprogramet från Honda Marine på hemsidan: Klicka här >

Förkortningar i Honda modellbeteckningar:
S = Kort rigg, 15" / 381 mm
L = Lång rigg, 20" / 508 mm
X = Extra lång rigg, 25" / 635 mm
XX = Ultra lång rigg, 30" / 762 mm
(ovanstående bokstäver inleder modellens benämning)
H = Rorkult 
R = Fjärreglage
D = Elreglage
N = Ej laddning
S = Elstart 
C = Motroterande propeller  (för BF2.3 betyder C centrifugalkoppling)
G = Gastilt
T = Power Trim & Tilt  (endast PowerTilt för BF15 och BF20)
U = Uppfyller CARB-kraven

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår