Idag har butiken öppet: 17.00
Meny

Anytec

Rå kraft, robust design – formgiven till fulländning

Anytec Boats aluminiumbåtar inbjuder till aktiv körning, året runt, i såväl lugna vatten som i kraftig sjögång. Design, konstruktion och funktion erbjuder högfartsprestanda med lättskötta skrov och tålig konstruktion och utformning som tillåter kraftfulla motorer, både inombordare och utombordare. 

”VASSA, VÄLBALANSERADE SKROV MED RÄTT MOTORSTYRKA GER FÖRARE OCH PASSAGERARE EN GRYM UPPLEVELSE – UTAN ÖVERRASKNINGAR”              www.anytec.se


Med erkänt mycket bra sjöegenskaper i skrovkonstruktionen och högsta kvalitet i inredningen av hyttbåtarna har Anytec Boats snabbt blivit en av skärgårdens favoriter både för fritid, som fiskebåt och för professionell användning med många väl genomtänkta lösningar.

Genom att kompromisslöst hålla på materialkvalitet och härdig konstruktion bygger Anytec upplevelse maskiner i aluminium från grunden designade att ha köregenskaper som saknar motstycke på marknaden idag, motorbåten som blivit ”Foppas” val.

Välkommen in för att provköra!

Välj bland alla Anytec
Anytec Modellprogram 2022
AnytecAquadorBellaFalconFlipperGummibåtarHondaKawasakiLinderMercuryMicoreOckelboSandströmSilverTerhiTG BoatsUtternVictory

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår
Kontakta oss