Idag har butiken öppet: 17.00
Meny

Aquador

Ett bekymmersfritt båtinnehav med största möjliga glädje

Aquador har karaktären av inre och yttre elegans. Dessa premiumbåtar präglas av ombonad miljö, optimal funktion och yteffektiv planlösning. De erbjuder stil och komfort med gott om plats för umgänge och trivsel.

Ett av Nordens ledande motorbåts varumärken – din trygga, säkra investering.

Det handlar om noggranna materialval och modernaste teknologi. Om skarpa hjärnor som brottas med utmaningar, där resultatet blir ytterst genomtänkta och omsorgsfulla lösningar. Om klassisk nordisk båtdesign och hantverk – med spets och känsla för trender. ”Let nature in” är en av de senaste trenderna som inkorporeras i designen.

Aquador sätter nöjda kunder på en piedestal – och drivs hela tiden av en strävan att överträffa sig själv, för att bygga tillförlitliga båtar av högsta kvalitet. Målet är att alla som väljer Aquador ska överraskas positivt. Din upplevelse ska vara över förväntan.

Därför jobbar Aquador ständigt med utveckling och förbättringar, allt ifrån konstruktionsbordet och byggandet av båtarna, till det viktiga runtomkring ditt båtägande genom åren. Sistnämnda innebär att du som Aquadorägare får den bästa tänkbara servicen hos oss Interboathandlare.

Välkommen att vara en del av traditionen och att utforska en värld av oförglömliga äventyr i en Aquador. Förverkliga din dröm om ett bekymmersfritt och bekvämt båtinnehav med de mest fantastiska upplevelserna.

Välkomna in för att ta in känslan i verkligheten!

”SCANDINAVIAN HERITAGE”                 http://www.aquadorboats.fi/

Välj bland alla Aquador
Aquador Modellprogram 2022
AnytecAquadorBellaFalconFlipperGummibåtarHondaKawasakiLinderMercuryMicoreOckelboSandströmSilverTerhiTG BoatsUtternVictory

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår
Kontakta oss