Sandström båtar

Sandströms Innovation AB är ett familjeföretag med tre yrkesverksamma generationer. Företaget startades redan på 60-talet och har en lång tradition av att arbeta med plastmaterial. Sedan starten har Sandströms Innovation AB byggt ca 60 000 fritidsbåtar i olika modeller och storlekar. Hos Sandströms i Norrlångträsk har man byggt båtar sedan 1960-talet.Sedan några år tillbaka heter båtarna helt enkelt "Sandström". Som båtägare kan du känna dig trygg med deras produkter, de är tillverkade av personal som har lång erfarenhet av hantverket att bygga båtar. Båtarna är själklart CE-märkta och har två års skrovgaranti.

Deras båtar finns i tre serier;

Basicbåtarna: Basicbåtarna är prisvärda båtar från 3.40 m till 4.95 m.Eftersom de saknar innerline så blir de lätta och extra rymliga. De minsta modellerna är fina roddbåtar och de större modellerna passar utmärkt för fritidsfiskare eller den stora familjen. Skulle oturen vara framme flyter de vattenfyllda, liksom alla övriga Sandströmbåtar gör.Basicbåtarna kan utrustas med styrpanel, ruta och rostfri båge.

Classicbåtarna har en påbyggd reling. Classic finns från 4.3 m till 5.60 m. De är regnlänsande, lättskötta och mer påkostade helt enkelt. Classicbåtarna 4.30, 4.60 och 4.95 kan utrustas med styrpanel, ruta och rostfri båge samt förpulpits i rostfritt som tillbehör. Till Classic 4.95 finns dessutom akterräcken i rostfritt. Classic 5.10 och Classic 5.65 levereras alltid kompletta med styrpanel, ruta och rostfri båge samt förpulpit på babord sida. Classic 495 AC har en akterruff med en öppen baksida, denna hytt ger bra vindskydd. Classic 5.60 finns även med mittkabin och kallas då 5.60 MC.  

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår