Idag har butiken öppet: 17.00
Meny

Silver

Silver kombinerar de bästa egenskaperna hos aluminium och glasfiberbåtar.

Y-Range = Oömma skrov av marin-aluminium med mycket goda sjöegenskaper, samt en innerline i glasfiberarmerad plast, gör silver till en mycket lättskött och tålig båt. Hållbarhet i en klass för sig, konstruerad för att hålla i generationer.

X-Range = BRX, skrov och innerliner helt i aluminium.

Z-Range = Renodlade glasfiberbåtar.

Silvers fräcka och strömlinjeformade båtar är ett resultat av fokus på köregenskaper, säkerhetstänk och stilsäker formgivning. Med tåliga och stabila V-skrov passar Silvers båtar perfekt för vattenskidor i den lugna viken och för badtur och transport. De höga friborden och en stor mängd standardutrustning såväl som tillbehör gör även Silver perfekt för havsfisketuren.

För dig som gillar fart och acceleration är båtarna även utformade för att hantera seriösa utombordare. Välkommen att uppleva Silver hos oss!

Välj bland alla Silver
AnytecAquadorBellaFalconFlipperGummibåtarHondaKawasakiLinderMercuryMicoreOckelboSandströmSilverTerhiTG BoatsUtternVictory

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår
Kontakta oss