Idag har butiken öppet: 14.00
Meny

Ryds

Ryds båtar står för trygghet till sjöss, för stabila säkra båtar med genomtänkta lösningar och för båtar som tål att användas

Säkerhet och trygghet i varje situation, vare sig du söker en roddbåt, allroundbåt, styrpulpet, jolle, daycruiser eller bowrider, med utombordare eller inombordare. Ryds båtar kombinerar V-formade skrov för mjuk och stabil gång med smakfull design, tradition och kvalitet samt komfortabla egenskaper, allt för att erbjuda familjen och varje båtentusiast ett rikt båtliv.

NYHET 2020! Ryds 484 är en styrpulpetbåt i samma storlek som 488 Sport, men med en annan styrpulpet.

Ryds 548 finns i tre modeller, Sport, Duo och Mid C och Ryds 628 som även den finns i tre modeller, Sport, Duo och Mid C. 


2017 kom 398 som är en öppen båt, och 438 BF som är en styrpulpetbåt. 

Ryds 486 BF en robust styrpulpetbåt perfekt för fiske, fritid och transport.

Ryds vill att du ska känna dig trygg med din båt. DNV-sigillet sitter i alla Rydsbåtar och innebär att båten är typgodkänd enligt DNV-Rules for Certification and Classification of Boats. Vissa av modellerna är utrustade med startspärr beroende på motoralternativ. 

Välj bland alla Ryds
Ryds Modellprogram 2020
AnytecAquadorBellaEvinrudeFalconFlipperHondaKawasakiLinderMercuryMercury Inflatable MicoreOckelboRydsSandströmSilverTerhiTG BoatsUttern

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår
Kontakta oss