Ryds

- Välj bland alla Ryds

Ryds båtar står för trygghet till sjöss, för stabila säkra båtar med genomtänkta lösningar och för båtar som tål att användas

Säkerhet och trygghet i varje situation, vare sig du söker en roddbåt, allroundbåt, styrpulpet, jolle, daycruiser eller bowrider, med utombordare eller inombordare. Ryds båtar kombinerar V-formade skrov för mjuk och stabil gång med smakfull design, tradition och kvalitet samt komfortabla egenskaper, allt för att erbjuda familjen och varje båtentusiast ett rikt båtliv.

2012 lanserades nya F-line serien F548. Den finns i fyra modeller Light, Sport, Duo och Mid C. 2013 kommer ytterligare modeller i F-line  serien nämligen F625 som även den finns i fyra modeller Light, Sport, Duo och Mid C. Senaste tillskottet i F-Line serien är F488 som lanserades 2014.

S-Linemodellerna av 23 DC och 23 WA är rikligt extrautrustade utöver den redan omfattande standardutrustningen. Dessa båtar har Grått skrov, Teakdurk, Ankarspel, Pentry, Alcantaraklädsel, Fenderhållare,  23 DC S-Line och 23 WA S-Line är utrustade med Mercruiser 4.5L på 250hk.

Ryds vill att du ska känna dig trygg med din båt. DNV-sigillet sitter i alla Rydsbåtar och innebär att båten är typgodkänd enligt DNV-Rules for Certification and Classification of Boats. Dessutom ingår Securmark stöldmärkning. Båten märks med Micromärken, vilket direkt minskar stöldrisken. Vissa av modellerna är utrustade med startspärr beroende på motoralternativ. Och på toppen av detta får du reducerad premie på Svedea båtförsäkring beroende på att Securmark  är förinstallerat.

AnytecAquadorAxoparBellaFlipperLinderNimbusOckelboRydsSandströmSilverTerhiTG BoatsUttern

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår