Crescent

Strandhugg med familjen på en mysig ö, den obeskrivliga känslan av en stilla insjö i gryningen, den stolta fiskelyckan, grillningen i solnedgången... Du som söker mer action vill kanske testa vattenskidorna eller dyka ner under ytan och uppleva en annan värld. Eller bara dra på och låta skummet yra... Crescent har tillverkat båtar i 50 år och chansen är stor att du känner någon som har en Crescentbåt. Först och främst håller vi vad vi lovar. Tillsammans med Det Norske Veritas testas och klassas alla modeller, detta för att vi verkligen skall leva upp till de hårda krav som ställs på kvalité och pålitlighet. Den gröna skylten i båten är en symbol för just detta. På ett Crescentskrov lämnar vi 5 års laminatgaranti. Detta för att vi vill visa att vi bygger på rätt sätt och med förstklassigt material. Om din båt skall hänga med på alla upplevelser år efter år måste den tåla ett och annat, så enkelt är det.

Välj bland alla Crescent
Crescent Modellprogram 2018
AnytecAquadorBellaCrescentEvinrudeFalconFlipperHondaKawasakiLinderMercuryMercury Inflatable MicoreOckelboSandströmSilverTerhiTG BoatsUttern

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår